למידה מרחוק בשעת חירום

להורים שלום רב,

הנדון: תרגיל "למידה מרחוק" בשעת חירום לשנת תשע"ז

כחלק מהיערכות לשעת חירום יתקיים היום, 12  בפברואר 2017 ט"ז בשבט תשע"ז, תרגיל "למידה מרחוק", שבמהלכו יפעלו התלמידים מהבית בין השעות  15:00-22:00.

השימוש בסביבה מקוונת בכלל ולמידה מרחוק בפרט, בשגרה כמו גם בחירום, מהווים תחליף נוסף למסגרת הפעילות הלימודית, כאשר התלמידים ו/או המורים אינם יכולים להגיע פיסית לבית הספר. למידה מרחוק בזמן חירום תאפשר למורים לקיים שיגרת הוראה מבית הספר, מהבית או ממרחב הוראה מיוחד, כאשר התלמידים לומדים בביתם ושומרים על קשר באמצעות רשת האינטרנט או הטלפון.

במהלך התרגיל יתנסו התלמידים בקבלת משימה מתוקשבת בטלפון הנייד שלהם, בביצועה, ובדיווח למחנך/ת שלהם על השלמת ביצוע המשימה.

במקביל לפעילות שתוארה, אתם מוזמנים להיכנס לסביבת למידה מרחוק בשעת חירום ולהכיר את מגוון הפעילויות המוצעות לתלמידים בזמן חירום (ניתן למצוא מאגר יחידות הוראה מתוקשבות, הרצאות מקוונת והנחיות – ראו קישור בהמשך).

נודה לשיתוף הפעולה ולסיוע לילדיכם,

מאחלת ימים שקטים