מקום שני פרס דן דוד

מקום שני בתחרות חיבורים נושאת פרסים לנוער Name Your Hero שבמסגרת פרס דן דוד לשנת 2020! הישג אדיר לשתיתלמידות מתיכון ״אחד העם״ שני קרדינר מכיתה י׳ 4 ודניאל חממי מכיתה י״א 4 שעלו לשלב הסופי וזכו במקום שני. פרס דןדוד הוא מן התחרויות היוקרתיות ביותר. זוהי תחרות חיבורים בינלאומית ברמה אקדמית במסגרת אוניברסיטת ת״א.

התבשרנו כי וועדת הפרס התרשמה עמוקות מהצעותיהן של שתי הבנות ומהחיבורים שכתבו. מבין מאות החיבורים שהוגשונבחרו חיבוריהן ולכן הינן בין הזוכות והזוכים לשנת תש"ף. ברכות לכלות הפרס ולתיכון ״אחד העם״ בהנהלת יעל בצלאל.

שני קרדונר כתבה את החיבור בנושא: ״רובין הוד של המדע״ אלכסנדרה אלבקיאן, סטודנטית מקזחסטן שפתחה את האתרהפיראטי הראשון למאמרים מדעיים, ובכך קידמה את המדע וצמצמה פערים חברתיים, בעוד היא נאלצת לרדת למחתרת. דניאל חממי תלמידת יא4 כתבה חיבור בנושא "לא רואה אף אחד ממטר״-נבבה הוא אצן פאראולימפי עיוור. לאורך חייו הואהתגבר על מכשולים רבים ושבר את "תקרת הזכוכית". את הפרס הצעתי להעניק לעמותת "אתגרים" שחשפה את נבבהלתחום הספורט ומעניקה לבעלי מוגבלויות מקום לחלום ולהגשים את מטרותיהם.

מועד הטקס והענקת הפרסים תוכנן להתקיים

באוניברסיטת תל אביב .

אנו גאים בהישגים יוצאי דופן של תלמידותינו.

52 צפיות

בית הספר העל יסודי השש שנתי