ביקור מנכ״ל וראשי משרדי החינוך

עודכן: 7 בספט׳ 2019

ביקור מנכ״ל משרד החינוך שמואל אבואב ואגף המחוננים והמצטיינים במשרד החינוך.

יעל בצלאל מציגה את ת. ז של תיכון אחד השש שנתי.

קיבלנו מחאות ממנכ״ל משרד החינוך. הביקור בתיכון היה מצוין. המנכ"ל התרשם מאד מהתלמידים, המורות שהציגו רכזת מחוננים והמנהלת . שאל המון שאלות, רשם לעצמו נק' רבות להמשך דיון וקידום במטה, כולל בחינה של היבטים תקציביים להצטיידות, מחשוב ובינוי. בקיצור... ליום כולו היה ערך רב מאד עבור כולנו. בזכותכם...

תודה על ההתגייסות, ההכנה המשמעותית, העמידה בלוחות הזמנים, השיתוף ועומק השיח. 💐💐💐

דליה בן אסא רכזת מחוננים עירונית , הציגה את מסלול המחוננים ברצף 10 שנתי .

איריס פולק עם תלמידות יב4 מחוננים הציגו אתהזכיה במקום ה-6 במסגרת טורניר הכספות ע״ש שלהבת פרייר במסגרת מכון ויצמן .

חגית ברטל הציגה עם תלמידים מחוננים מיב4 עבודה ייחודית ובינתחומית בתנ״ך

דורותה צ׳רקי הציגה עם תלמידים מי5 מחוננים עבודה בינתחומית בכימיה , פיזיקה ורפואה .

תלמידים מיא4 הציגו פעילות חברתית בתיכון ואת הWSC

הביקור היה מוצלח מאד לדברי המנכ״ל כל מנהל החנוך של פ״ת היה נוכח וחלקו שבחים לתיכון אחד העם על פעילותו הייחודית בטיפוח מצויינות לאוכלוסיית המחוננים.