תחרות TOC באוניברסיטת ייל - גביע האלופים

עודכן: 15 בנוב׳ 2019

במסגרת תחרות גביע אלופי האלופים (Tournament of Champions) שהתקיימה באוניברסיטת ייל בחודש נובמבר נבחרת דבייט מתיכון ׳אחד העם ׳ פ״ת השתתפה בתחרות וייצגה את מדינת ישראל. הנבחרת הגיעה להישגים מרשימים ביותר . הנבחרת זכתה במקומות הראשוניםבעולם בדירוג מתוך 3600 מתמודדים מ60 מדינות בעולם. הנבחרת קטפה 3 גביעי זהב קבוצתיים בbowl ובדבייט וכן גביע אישי בדבייט . בנוסף זכתה הנבחרת ב 56 של מדליות כסף וזהב במקצים האישיים והקבוצתיים בנושא המרכזי - A World on the Margins.כדי להגיע להישגים הגבוהים היה עליהם להתאמן ולפתח יכולות דיבייט,כתיבה וכמובן ללמוד חומר עיוני נרחב ברמה אקדמית בשפה האנגלית. האימונים ערכו קרוב לשנה וכללו החייאה של מודל החברותות כדי להשתלט על הידע הכולל.כמו כן,פעלו התלמידים לייצוג ישראל ביריד תרבויות ענק בו זכו לפגוש אנשים מיותר מ60 מדינות ברחבי העולם,בינהם גם מדינות שלא ביחסים דיפלומטיים עם ישראל. המתחרים הציגו את התרבות של ישראל והוכיחו כי קרבה אנושית מנצחת מחלוקות ברמה העולמית.

בראשית הערב טקס נעילה . מצעד הדגלים בשם המשלחת הישראלית. איתמר גל ים ממשלחת מרחובות

נבחרת אחד העם בדרך לתחרות גביע האלופים TOC בייל. אחד העם בשביל כולם. חברי הנבחרת :

סתיו עזר י4

ניקול גרוסמן יא4

עידו בקר יא4

בניו ונטורה לב יא5

רועי שמש יא5

זהבה סלע מורה מלווה

דליה בן אסא מנחה ומאמנת נבחרת

הביקור הראשון הוא במועצת הביטחון באו״ם.

נבחמרת אחד העם בחזית בנין האו״ם ליד דגל ישראל.

בראנד זירו.

יום ראשון -

נבחרת אחד העם בתחרות דבייט באוניברסיטת ייל TOC גביע האלופים.

פתיחת תחרות opening ceremony

בתחרות 3200 מתחרים סניורים מ60 מדינות בעולם !

עידו בקר, רועי שמש, ניקול גרוסמן

סתיו עזר, יואב לוינסקי (רשיש) בניו ונטורה לב

הילדים קיבלו הרצאה מלומדת על שינה מפי פרופ׳ מאיר קריגר .

עכשיו תתבצע פעילות של שלוש וחצי שעות מחפשים את המטמון

ברחבי אוניברסיטת ייל.

הדוכן הישראלי בערב תרבויות . נבחרת אחד העם משווקת את ישראל. פקדו את הדוכן כ3500 מבקרים מ-60 מדינות בעולם.

בסיור מודרך באוניברסיטת ייל. היה מעניין מאד. רב הסיור בחוץ. ירד גשם. אנחנו איתכם .

מקווים שהמצב הבטחוני ישתפר