השאלת ספרים - תיכון

להלן התאריכים בחופשת הקיץ בהן תתקיימנה חלוקת ספרי לימוד לתלמידים אשר נרשמו לתכנית השאלת ספרים בתיכון:

יום שני,26.8.19, בין השעות11:00 – 14:00– כיתות י', י"א , י"ב.

יום חמישי,29.8.19, בין השעות10:00 – 13:00– כיתות י' בלבד.

חלוקת הספרים תתבצעבספריית בית הספר. על התלמידים להביא עמם אישור על רישום לתכנית השאלת ספרים.

תלמידי כיתה י'– מתבקשים להביא גם כן אישור מהחטיבה על החזרת ספרי לימוד.

תלמידי כיתות י"א, י"ב– מתבקשים להביא עמם את ספרי הלימוד אשר שמרו לשנת

הלימודים הנוכחית.

יתקיים יום חלוקה נוסף בחודש ספטמבר לספרי אנגלית, מתמטיקה ומגמות. בברכה, הנהלת בית הספר

הספרים המוחזרים חייבים להיות נקיים, מותר שיהיו מקושקשים עד 4 דפים, צריכים להיות דפים שלמים - לא קרועים ולא דפים חסרים וכן כריכה שלמה ולא קרועה.

חשוב להדגיש, תלמידים הנמצאים בתוכנית השאלת ספרים או שמצטרפים השנה לתוכנית ההשאלה, מחויבים להחזיר את ספרי הלימוד שברשותם ואינם רשאים למכרם.

תלמיד שלא ישיב את ספריו- ויקבל אישור בכתב מאחראי הפרויקט לא יוכל לקבל ספרים לקראת שנה"ל הבאה.

תלמידי י"ב שלא יחזירו את ספריהם- לא יוכלו לקבל את תיקיית תעודת הבגרות בשנה"ל הבאה.

בקרוב, לאחר אישור הרשות ומשרד החינוך, נפרסם את רשימות הספרים ואת נוהל הרישום לפרוייקט.

אני מאחלת לכולם סופשבוע רגוע ומשפחתי.

יעל בצלאל