הישג מצוין לאלמוג ולד מתיכון אחד העם !

שתי מדליות כסף לאלמוג ולד בתחרויות בינלאומיות במדעי המחשב באוניברסיטת אינופוליס ברוסיה וברומניה.

אלמוג ולד תלמיד כיתת י5 מחוננים, מתיכון אחד העם, זכה במדליית כסף, מקום שני  באולימפיאדת בינלאומית במדעי המחשב ,שהתקיימה באוניברסיטת אינופוליס ברוסיה . התחרות הייתה פרי יוזמת אוניברסיטת אינופוליס ויועדה לתלמידי תיכון מכל העולם.

בשלב הראשון , המקוון ,השתתפו בתחרות מעל  3000 תלמידים מ-64 מדינות בעולם.

אלמוג הגיע כבר אל השלבים המוקדמים ,בזכות היותו חבר בנבחרת הישראלית למדעי המחשב מאשתקד. בשלב הגמר שנערך באוניברסיטה עצמה השתתפו 175 תלמידים מרחבי העולם, מ-13 מדינות שונות. שלב זה היה קשה ומאתגר, שבסופו אלמוג זכה במדליית כסף אישית.

בנוסף, אלמוג וולד השתתף בתחרות לאינפורמטיקהשהתקיימה ברומניה. והייה חלק בנבחרת ישראלית, בת שלושה חברים  שהתמודדו מול 27 נציגים מרחבי העולם.

בתחרות זו זכה אלמוג ולד ונועם גוטרמן במדליית כסף אישית כל אחד מהם.

אנו גאים מאד בהישגיו המרשימים של אלמוג ,שהביא גאווה גדולה לתיכון אחד העם ולעיר פ"ת. ומאחלים לו הצלחה  להיות חלק מהמשלחת הישראלית לאולימפיאדה הבינלאומית במדעי המחשב.