זהב וארד באולימפיאדת מחשבים בבולגריה

מדלית זהב לאלמוג ולד ומדלית ארד לעינבר ולד באולימפיאדה בינלאומיות למחשבים בבולגריה .

בתחרות הסתיו הבינלאומית ה-12 באינפורמטיקה שנערכה בשומן, בולגריה השתתפו נבחרות מ-17 מדינות - מעל 400 משתתפים בשתי קטגוריות (בוגרים וצעירים), ביניהם השתתפה משלחת ישראלית במסגרת נבחרת ישראל בת 18 חברים. 5 מתוכם מתיכון אחד העם: אדל פטלקו, ליאב כהן וענבר ולד מכיתה י-4, ניקול גרוסמן מכיתה י"ב 4 ואלמוג ולד מכיתה י"ב 5.

המשלחת הישראלית זכתה ב-5 מדליות, כאשר מתוכן זכו אלמוג ולד במדליית זהב בקטגוריית הבוגרים וענבר ולד במדלית ארד בקטגוריית הצעירים.

האולימפיאדה מתקיימת זו השנה ה-12 בחסות נשיא בולגריה, והשנה עקב המצב התקיימה באופן מקוון.

הישגים מרשימים וגאווה גדולה לאלמוג תלמיד כיתה יב 5, וענבר תלמיד כיתה י4 מתיכון אחד העם. אנחנו מברכים את כל תלמידנו שהשתתפו בתחרות.

יעל בצלאל מנהלת תיכון אחד העם ציינה שההישגים של תלמידנו הביאו כבוד גדול לתלמידים, לביה״ס, לעיר פ״ת ולמדינת ישראל.