בייג׳ין - WSC

עודכן: 7 בספט׳ 2019

נבחרת ׳אחד העם׳ טקס פתיחת התחרות העולמית בייג׳ין 2019.

עידו בקר י4, ניקול גרוסמן י4 , רועי שמש י5, דליה בן אסא ראש משלחת , גאיה קרסק י5, בניו ונטורה לב י5, נועה אדלר י4.

טקס פתיחה של הסניורים בביג׳ין 2019 .40 מדינות 4000 משתתפים סניורים.

נושא העל של התחרות עולם בשוליים. ההרצאה המלומדת שניתנה על poetry slums

המרצה אלקס דנג Alex Dang

התארגנות למחפשים את המטמון . מטרה ליצור קהילה בינלאומית של מלומדים המקבלים משימות מאתגרות ולבצע מבלי שהכירו קודם.

יום שני לנבחרת ותכנית ה-WSC כוללת צ׳לנג מבחן אתגרי - Challange חידון אתגרי צוותי ודבייט. שיהיה בהצלחה לתלמידים שלנו.

יום שלישי ובתכנית תחרות קשה מבחן אתגרי מולטימדיה , קליקרים הbowl

זה המבחן בעל הניקוד הגבוה ביותר. התלמידים צריכים להתמחות ב50 נושאים. בתחומי דעת שונים, כמו מדעים, חלל, ספרות , אמנות, קולנוע , היסטוריה , מדעי החברה וכו׳ .

זה מבחן קשה מאד ומאתגר .

בהמשך יש דבייט שאו קייס.

עידו בקר עלה לדבייט ראווה!

מתוך 4000 סניורים עולים 8 דבייטורים הכי טובים ועידו מאחד העם ביניהם ! בקטגורית הסניורס היחיד מישראל עלה מנבחרת מתיכון אחד העם פ״ת .

בערב נועה אדלר הופיעה על הבמה במופע כשרונות היא שרה שיר שהלחינה בעצמה מלווה ביוקלילי. שרה מדהים!!! ❤❤כל הכבוד איזה התרגשות כולם האירים בפנסים של הפלאפונים . הייתה מדהימה!! כל הכבוד! 😘🌷❤👏🌹

בערב יריד תרביות, בקרו בביתן הישראלי כ2000 מבקרים מ52 מדינות.

ביום הרביעי המשלחת יציאה לסיור לימודי תרבותי היסטורי בחוטונגים, (סמטאות ) ברובע העתיק ביותר של בביג׳ין . קיבלו הדרכה על ההיסטוריה , המסורת של סין.

כניסה לחוטונג

טקס נשיאת דגלים ביום האחרון. בשם כל המשלחות הישראליות בקטגורית הסניורים עידו בקר נושא את דגל ישראל . גאווה גדולה , כבוד גדול מאד!

בשורות מצוינות זכינו במקומות הראשונים בכל הקטגורית ובכל התחומים בקטגורית הסיניורס. בדבייט זכינו במקום הרביעי עולמי (הצוות של עידו בקר, רועי שמש, ניקול גרוסמן). קטפנו 5 גביעי זהב ו 76 מדליות זהב רק שישה מתמודדים (גאיה קרסק , בניו ונטורה לב,נועה אדלר, עידו בקר, רועי שמש, ניקול גרוסמן) מתוך 4000 מתמודדים מ- 52 מדינות . שתי הקבוצות הביאו כל אחת שני גביעים .עידו בקר הביא גם גביע זהב אישי. זהו הישג גדול מאד וכמובן העפלנו לייל. כל הכבוד לכל המשלחת .

חבריה יקרים, היום יהיה לנו טיול מהנה מאד . סיור לימודי תרבותי ובסוף קניות

Route A