ערב חשיפה למסגרות המשך בחינוך המיוחד

היום אחר הצהריים התקיים ערב מיוחד לתלמידי החינוך המיוחד. יוזמה יחודית של תיכון "אחד העם". ערב חשיפה למסגרות המשך המיועד לתלמידי החינוך המיוחד של פתח תקווה. מתוך מחשבה על המשך דרכם של בוגרי החינוך המיוחד, ומתוך רצונם לתרום באופן משמעותי לחברה, יזם צוות בית הספר יריד המציג אפשרויות שונות למסלולי המשך . ליריד הגיעו משפחות רבות להכיר את המסגרות כמו: שילוב בצבא, שירות לאומי, התנסות בתעסוקה, לימודי המשך בכיתה י"ג ולימודים אקדמיים.

היה מרגש לראות את התלמידים שלנו מסבירים לאורחים על הפעילות העשירה של כיתה י"ג הפועלת בתיכון " אחד העם". בנוסף שמחנו לראות את המשפחות עוברות בין הדוכנים של העמותות שואלים שאלות, מקבלים מידע ויוצאים עם תחושת תקווה.

תודה לאילנה, הדס, רותם, שירה ,תמי, נופר ולידר על הארגון, ההשתתפות והליווי בערב מרגש זה.